Csapatépítő Tréning

Klubunkban most már több cég előszeretettel jelenik meg saját szervezésű és formájában mindenképp egyedülálló csapatépítő tréningjeinken.

 

Mitől lehet egyedülálló egy csapatépítő tréning?

Szerintünk attól, hogy a játék mellett próbálunk rámutatni az emberek olyan jellemző tulajdonságaira, amit csak a játékaink közbeni felfokozott állapot tud felszínre hozni.
A rendelkezésre álló játékaink a darts, csocsó, shuffleboard, kvíz, snooker és biliárd, ezeket módszeresen "használva" a csapatépítő tréning felépítése a következő.

Darts

Minden esetben első játék a darts, ebben a játékunkban azonnal a mély vízbe dobjuk a résztvevőket.
Ismerje meg alkalmazottait, munkatársait!
A játék sajátossága miatt kényszerszövetségekbe "rendezzük" a játékosokat. Aki az egyik pillanatban ellenség, a másik pillanatban már csapattárs lesz és együtt küzdenek (vagy nem küzdenek?) tovább. ????
Ez a játékunk cégvezetőknek nyújt nagy segítséget az alábbi kérdésekre.
Ki csapatjátékos és ki vezéregyéniség?
Ki a leggyengébb láncszem a csapatban és milyen szempontból?
Biztos hogy ő a leggyengébb láncszem???
Ki vezéregyéniség?
Szorult helyzetben problémamegoldó képessége milyen?
Irányítható?
Mennyire terhelhető?
Ki tudja őt irányítani?
Szorult helyzetben mennyire tud koncentrálni a feladatára, amivel győzelemre viheti a csapatát, milyenek a koncentrációs képességei kiélezett helyzetben?
Aki az egyik pillanatban még ellenfél volt, most csapattárs lett, és egy ilyen helyzetben hogyan tudnak együtt dolgozni?

Több cégtulajdonos, cégvezető, részlegvezető, csoportvezető már előszeretettel használja ezt a játékunkat,
- amikor új embereket alkalmaz,
- munkahelyi környezetben számára nem tisztázottak az erőviszonyok,
- vagy csak kíváncsi, hogy kiben mi rejlik.
Megfigyeltük, hogy ezek a vezető beosztású emberek ezalatt a játékunk alatt szinte folyamatosan jegyzetelnek. És a csapatépítő tréning végén minden esetben megköszönik a dolgozóikról kapott új információkat.

A játékosok tekintetében ez egy elég erős lelki-szellemi koncentrációs hullámvölgy, ami akár már a játék alatt kisebb konfliktusokat is előidézhet.
Viszont a többi játékkal ezeket a konfliktushelyzeteket ezután elsimítjuk, innentől a cél, hogy a jókedv, móka, kacagás legyen úrrá a résztvevőkön.
Ez a játékunk körülbelül 90-120 perc közötti időtartamú.
 

Kvíz

Ez a játékunk már inkább a kikapcsolódást és a súrlódások enyhítését szolgálja. Itt 2 és 4 fős csapatokra osztjuk a csoportot és kvíz mesterünk segítségével szórakoztató feladatok, kérdések megválaszolása a feladat.
A kvízjáték témái:
zenei- és filmes kérdések, apró részletekből régi reklámok felismerése, filmrészletek kesze-kusza állapotból való megfejtése, a világ "nagy" kérdéseinek megtippelése.
Ez a játékunk kétszer 45 perc.

Csocsó

Ennek a játéknak is abszolút levezető jellege van. Páros játék, tehát két fős csapatok szokták játszani általában. Szabályai mindenki számára ismertek, a jó hangulat általános.

Shuffleboard

Ez is egy páros játék, Kanada egyik nemzeti játéka. Nagyon sok helyen játszák, csapatépítő tréningeken is nagyon népszerű. A "mini curling" névre is hallgat itt Magyarországon, a szabályai is hasonlóak. Korongok csúsztatásával a két fős csapatok pontokat próbálnak szerezni és az a csapat nyer, aki hamarabb eléri a 21 pontot. Természetesen itt is van lehetőség megnehezíteni a másik csapat dolgát, egymás korongjának kilövésével. 

Snooker, biliárd

A fenti játékok mellett van lehetőség snookerezni és hamarosan biliárdozni is.

 

A csapatok összeállítása történhet véletlenszerűen sorsolással, de akár a játékosok vagy a vezető igénye szerint is.???

 

Az esetleges catering igényeknek is meg tudunk felelni, partnereink közreműködésével közel 30 féle ételből tudnak választani a résztvevők (levesek, húsételek, tálak, vega??? ételek)
és természetesen az igényes bár részünk italkínálatából választva, például egy jó hangulatú sörözgetés mellett lehet játszani, beszélgetni, szórakozni.

Amennyiben ez a rövid tájékoztató felkeltette az érdeklődését, az alábbi telefonszámon várjuk jelentkezését.

Üdvözlettel:
Vértesi Gábor

 

Részletes ajánlatkérés a terminalsnooker@gmail.com email címen, további információk rólunk a www.terminalsnooker.hu weboldalon és a 061/426-1599 telefonszámon.